امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال ۳ : آیا ما سعی می کنیم تا همه احساس پذیرفته شدن بکنند؟
#1
سوال ۳ : آیا ما سعی می کنیم تا همه احساس پذیرفته شدن بکنند؟ چگونه به تازه واردان خوش آمد میگوییم؟ چه کسانی در جلسه ما غایب هستند و چگونه می توانیم آنها را به شرکت در جلسه تشویق کنیم؟
پاسخ
 سپاس شده توسط محسن98 ، ناظر11 ، admin ، admin1 ، حـمـیـد
#2
له با رعایت حفظ گمنامی و شخصیت پردازی نکردند و محبت یکسان به همه اعضا چه تازه واردان و چه اعضای قدیمی خدمت کردن در راستای سنت پنجم سعی می کنیم یک گروه پذیرا باشیم

خدمتگزاران هنگام گزارش دادن به تازه واردان خوش آمد می گویند و آنها را به عنوان مهمترین اعضای معرفی و تشویق می‌کنند ما هم سعی می‌کنیم با سرویس دادن مناسب و محبت کردن و عشق دادن به آنها و همچنین رساندن پیام در راستای سنت پنجم و پرداختن بر روی بهبودی شخصی خودمان به آنها خوش آمد بگوییم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر11 ، admin ، admin1 ، حـمـیـد
#3
واقعیت اینه که نمیشه درحالت کلی تماماحساسات اعضارودرنظرگرفت امامیشه روحانی عمل کردواین میتونه شامل یه رفتارساده بدورازپیچیگدگی وچندگانگی باشه مثل یه لبخندساده یه اسم بردن ساده یه دعوت ساده برای حضور دوباره وگوش دادن ونگاه به چشمای پردردوناامیدوپرازوحشت تازه وارد.کسانی غایب هستندکه شایدیه روزی خواستن تمام وکمال وبدون نقص خدمتکنند.کسانی که باعشق زحمت کشیدن اماشایدنادیده گرفته شدن وگاهی هم موردعتاب وخطاب قرار گرفتن کسانی که میشدبایه خداقوت دردتهمتها ونقداو....کلی احساسات منفی روازشون گرفت میشه یه زنگ زدوبالحنی اروم گفت رفیق جات توجلسه خالیه هممون هواتوکردیم نه وقتی اومدن بگیم کجایی بابا.
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر11 ، admin ، admin1 ، عبدالرحیم_بوشهر ، حـمـیـد
#4
(۱۳۹۸/۱۰/۲۴، ۰۱:۰۶ صبح)admin.a نوشته است: سوال ۳ : آیا ما سعی می کنیم تا همه احساس پذیرفته شدن بکنند؟ چگونه به تازه واردان خوش آمد میگوییم؟ چه کسانی در جلسه ما غایب هستند و چگونه می توانیم آنها را به شرکت در جلسه تشویق کنیم؟
سعی ما در سنت پنجم اینست که یک معتاد یا هر معتادی...منظور این است که حتی کسانی که نمی خواهند قبول کنند با مواد مخدر مشکل دارند را بپذیریم
آغوش باز و خوشامدگویی یکسان و مهمان نوازی احساس پذیرفته شدن را ایجاد میکند
عدم توجه به ظاهر  و تفاوت مذاهب ،اعتقادات وفرهنگ اشخاص،احساس پذیرا شدن را ایجاد میکند

(۱۳۹۸/۱۰/۲۴، ۰۱:۰۶ صبح)admin.a نوشته است: سوال ۳ : آیا ما سعی می کنیم تا همه احساس پذیرفته شدن بکنند؟ چگونه به تازه واردان خوش آمد میگوییم؟ چه کسانی در جلسه ما غایب هستند و چگونه می توانیم آنها را به شرکت در جلسه تشویق کنیم؟
خوب به حرفهایشان گوش میدهیم،و آنها را قضاوت نمی کنیم
نوع ،مقدار و مدت زمان مصرفشان را نمی‌پرسی
همدردی کردن و از گذشته خودمان بدون اغراق صحبت کردن
خوشامدگویی میتواند به سادگی این جمله باشد
««باز هم در جلسات شرکت کنید چون برایتان کار خواهد داد
نیاز دارد در رابطه با خوشامدگویی تجربه داشته باشیم
کسانی که دسترسی به جلسات ندارند،از طریق کمیته(اچ ان ای) و اطلاع رسانی به عموم
اعضای دور افتاده ودر انزوا
از طریق پست الکترونیکی، نامه نگاری و فضای مجازی
اعضایی که لغزش کرده و دیگر به جلسه باز نگشته اند،اطمینان از باز بودن درب جلسه و  آغوش باز خوشامدگویی
تازه واردین که طرد شده اند ،و احساس تفاوت کرده اند تصحیح رفتار خود و رعایت سنت سوم در گروه
اعضای قدیمی که مورد بی مهری ، قضاوت ،توهین و بی احترامی واقع شده اند،،دلجویی از آنها ،دعوت از این اعضا بعنوان خدمتگذار در گروه و سخنران جشن سالگرد گروه و ...
پاسخ
 سپاس شده توسط admin1 ، حـمـیـد
#5
3- آیا ما سعی می کنیم تا همه احساس پذیرفته شدن بکنند ؟
همه ما از روی تنهایی و ناچاری به انجمن اومدیم که کنارباقی اعضا درنقطه ای امن قرار داشته باشیم تا بتونیم تو قطع مصرف بمونیم... برای خودمحورانی چون من ، در کنارهم بودن و وحدت داشتن نیازبه بهبودی داره... بالطبع وقتی تک تک ما پذیرش خودمونو داشته باشیم میتونیم پذیرای دیگران باشیم... وقتی عشق و ایمانمون قوی باشه احساس امنیت و تعلق به گروه را برای دیگران بوجود میاریم... وقتی تو بهبودی باشیم ونواقصمون کمرنگ بشه خودبه خود نقش ما تو رسوندن پیام پررنگ میشه و دست و آغوشمون بازمیشه سوی دیگران ، اونوقت میتونیم بگیم سعی می کنیم تا همه احساس پذیرفته شدن بکنند... برنامه ما  روحانی و از تکلیف های ما تو گروه تمرین اصل روحانی پذیرش هست ، پس به نژاد ، فرهنگ ، زبان ، لهجه ، جنسیت ، میزان دارایی ، گرایشات و گذشته افراد کاری نداریم و عضو باید با دیگری احساس برابری کنه... مثلاً تو گروه ما رسم براینه که گرداننده میخواد اجازه مشارکت بده به اعضا ، با اسم نمیگه حتی اگه برادر یا رفیقش باشه ، فقط میگه شما بفرمایید ، تا احساس فاصله ، بین تازه وارد یاغریبه ای که اسمشو نمیدونیم با گروه کمتر بشه... بقول خرقانی: هر که در این سرا در آید نانش دهید و ازایمانش مپرسید.   
 چگونه به تازه واردان خوش آمد می گوییم ؟
فراموش نکنیم که تازه وارد باعث میشه یادمون باشه قبلاً خودمون کجا بودیم... با لبخند به پیشواز میریم... با دلگرمی در آغوش می گیریم... خیلی خوش آمدی را جانانه بگوش او نجوا میکنیم... شماره تلفن برای برقراری تماس میدیم... پمفلت میدیم برای خوندن... کتابچه سفید و آدرس جلسات اهدا میکنیم... دادن کیک روز جاذبه به عضوی که کمترین مقطع پاکی را اعلام کرده (قبل کرونا و گرونیا بود،الان گروه ما کیک نمیخره)... تلاش میکنیم رفتارمون باعث نشه بره تو مقایسه خودش با دیگران و احساس تفاوت نکنه.
...چه کسانی در جلسه ما غایب هستند و چگونه می توانیم آنها را به شرکت در جلسه تشویق کنیم ؟
کسانی که احساس می کنند در انجمن پذیرفته نشده اند... آنهایی که احساس امنیت نمیکن... کسانی که بهشون محبت و توجه نشده... آنان که رفتارغیر اصولی ما باعث شد نسبت به حضوردر جلسه دلسرد بشن... کسانی که گمنامیشون حفظ نشد و اعتماد ازشون سلب شد.... آنان که اگر مرتکب خطایی شدند مورد قضاوت و سرزنش قرار گرفتند... عزیزانی که تو جلسه بهشون بی احترامی شده... همدردانی که با خستگی وارد جلسه شدند و ما با بیماریمون آنها را دلزده کردیم... دوستانی که دچار لغزش شدند و در عذابند... معتادان درعذابی که از وجود و ماهیت انجمن بی اطلاع هستند... ما میتونیم درصدد دلجویی باشیم و دعوتشون کنیم تا بعنوان خدمتگزار به جلسه بیان... تماس تلفنی برقرار کنیم برای احوالپرسی تا بگیم متوجه غیبتشون بودیم... لازم شد به دیدنشون بریم و بگیم جاشون تو جلسه خالی هست... با عشق و اشتیاق تو ساختارهای خدماتی برای پیام رسانی و اطلاع رسانی به همدردامون فعالیت کنیم.
پاسخ
 سپاس شده توسط admin1 ، حـمـیـد
#6
سلام
این بگویم می توان همه اعضاء را راضی نگه داشت مقداری سخت است.اما ما یک انجمن روحانی هستیم با اعضاء روحانی و با روح بزرگ بخشش .کمک.وایثار گری که نهایت عشق و تجربیات خود را در قالب مشارکت های بهبودی با اعضاء دیگر در میان می گذارند و کمک می کنند تا اعضاء که در جلسه هستند احساس تعلق کرده و خود را عضو گروه و صاحب نظر در گروه بدانند.پرهیز از خود محوری.مشارکت صادقانه.تحویل گرفتن اعضاء و رد بدل کردن تلفن.
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، آریا داریوش
#7
سلام

-آیا ما سعی می کنیم تا همه احساس پذیرفته شدن بکنند؟
بله- با خوش امدگویی ومشارکت هایمان وتوجه کردن
-چگونه به تازه واردان خوش آمد می گوییم؟
به سادگی او را در آغوش می گیریم وبه او خوش آمدید می گوییم وبرایش وقت گذاشته وبه حرفهایش گوش می دهیم.
-چه کسانی در جلسه ما غایب هستند و چگونه می توانیم آنها را به شرکت در جلسه تشویق کنیم؟
- معمولا اعضایی که لغزش کرده ویا رنجش دارند ویا اعضاء قدیمی -با تماس گرفتن و یا دادن یک پیام ساده در گوشی همراه.
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، آریا داریوش
#8
بله همگیاعضای ماسعیشان بران است که محیطی امن وارام وبدورازتفرقه ودشمنی همراه باعشق وامیدهمراه بالبخندواغوشی بازبرای همه بدورازتفاوتهااعتقادات افکاروگویشهای مختلف همگی منسجم ومتحددرکنارهم همدیگرراحفظ ویاری دهیم وازتفرقه هاجنگهاقومی گرایی هاباندبازی هالج بازی ورفتارهاوگویش اعتیادی بدورباشیم ومکانی همراه باصمیمیت هم ترازی وهمسنگی برای همه اعضایمان فراهم کنیم وبجزتتهالازمه عضویت تمایل بقطع است شرط وشروط وتفاوتی قایل نشویم درانجمن مابروی هرمعتادی که خواهان بهبودیست بازاست وماهمه اعضااماده ومنتطرحضوروورودهمه اعضاهستیم
پاسخ
#9
سوال ۳ : آیا ما سعی می کنیم تا همه احساس پذیرفته شدن بکنند؟ چگونه به تازه واردان خوش آمد میگوییم؟ چه کسانی در جلسه ما غایب هستند و چگونه می توانیم آنها را به شرکت در جلسه تشویق کنیم؟(سنت۱)
همه ما بخوبی میدانیم دست رد زدن به سینه معتادی که دست کمک بسوی معتادان گمنام دراز کرده چه عواقبی را برای او دربر خواهد داشت .
من روزهای اول ورودم را مرور میکنم که انگار همه دست به دست هم داده بودند و کاری کرده بودند که محیط وفضای جلسه آنطوری که من میخاهم باشد ، دیگران کاشتند ما خوردیم ،حالانوبت ماست .
- قسمت آخرسوال،هم برگشت میخوره به رفتار و منش ما در ارتباط به خوش آمدگویی و پذیراشدن دیگران و احترام متقابل و پیامی که بایدمیرساندیم و هنوز نرساندیم و هم برگشت میخوره به خود آن اشخاص .
مـا فضـا را در جلسه محیـا کنیم آنهـا می آیند.
 
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان