امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسئولیت
Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط حوریا ___Bu ، ناظر14 ، ناظر۱۸
ابتکار عمل، گروهها را قوی‌تر و مسئولیت پذیر می‌سازد. اعضا ممکن است با حضور خود، بسیاری از جلسات را حمایت کنند، ولی بیشتر برای حمایت از یک گروه تعهد می‌پذیرند. اعضا فقط وقتی در بهبودی پیشرفت حاصل می‌کنند که مسئولیت زندگی خودرا به عهده گیرند. به همین نحو، گروهها وقتی قوی‌تر و شکوفاتر می‌شوند که اعضا مسئولیت دسته جمعی برای حفظ جلسات را به عهده گیرند. مسئولیت و تعهد اعضا، در کیفیت هر گروه منعکس می‌شود.

?"کتاب چگونگی عملکرد"
سنت چهار صفحه ۱۵۰ _۱۵۱
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۳ ، Asghar.nasihatcon ، ناظر9 ، ناظر۴ ، ناظر۱۶ ، حوریا ___Bu ، ناظر۸ ، ناظر14 ، ناظر۱۸
روحیه مسوولیت بارزه رشد واگاهی وپذیرش،من میباشد هرمقدار من درک بهتری ازکمکهایی که دریافت کرده ام بالا برود اگاهی م نسبت به نقش،خودم وتاثیربودنم بیشترشود مسلما احساس دین بیشتری میکنم وهمین احساس پیش زمینه ای میشودتا من مسوولیتهایم بشناسم ومسولیت پذیر عمل کنم زمانیکه من بعنوان یک عضو  مسوولیت پذیرباشم وهرکدام ازدیگراعضا به میزان درک وباورشون سهم ونقش مسوولیت پذیرانه خودرا ایفاکنند کمک به رشدگروه وبهترشدن فضای خدماتی خواهند کرد
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۳ ، ناظر9 ، ناظر۱۶ ، Asghar.nasihatcon ، A.Nasihat ، ناظر۴ ، ناظر۸ ، ناظر14 ، ناظر۱۸

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان