۱۴۰۱/۴/۲۸، ۱۰:۱۲ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴۰۱/۴/۲۸، ۱۰:۱۴ صبح، توسط alireza1444.)
باور من بعد از شروع بهبودی کم کم با دیدن تغییرات در خودم و اینکه دیدم بدون مواد درحال زندگی عادی هستم و مثل بقیه می خوابم و به موقع به سر کارمیروم و در کار کردن استمرار دارم و دارم سختی ها را تحمل می کنم و جا نمی زنم شروع به روشد کرد ، اینکه همسرم به من دوباره اعتماد کرد که می تواند با من زندگی کند چون درآمد داشتم و مسؤلیتهای زندگی ام را انجام می دهم و مشکلاتم حل شد چون کمتر اشتباه می کردم، اینکه معجزاتی دیدم در برنامه مانند گرفتن سال به سال تولدم ، برگشت اعتبارم، معجزاتی برایم پیش آمد و نیروی برتر کارهایی برایم انجام داده است که برایم غیر قابل باور بود که دلم به برنامه و ادامه مسیر گرم می شد ، بطور غیر قابل باور ادامه تحصیل دادم و تا مقاطع بالا ادامه دادم ، اکنون زندگی ام به آرامش رسیده، وجه اجتماعی کسب کردم، ترک نیکوتین کردم که برای خودم اصلا باورش سخت بود که بتوانم بدون هیچ دودی زندگی کنم ، مثل آدم های موفق عمل می کنم تمام اینها باعث شده که بهبودیم همین طور که رشد کرده باورهایم نیز با آن رشد کرده است و اینها همه را مدیون دیدن معجزات در دیگر دوستان همدرد در جلسات ،اعتماد کردن به برنامه ،صداقت با خودم و داشتن عملکرد در برنامه بطور روزانه هستم و درک آگاهانه از اینکه نیروی در پس انجام برنامه هست که اگر برنامه را درست انجام دهم همه چیز را در زندگی ام مراقبت کرده و مرا راهنمایی و کمک می کند.