۱۴۰۲/۱/۳۱، ۰۱:۴۹ صبح
سلام.قدم سوم شاید سخت باشه بگیم همه چیز را سپردم. اول از روی ترس هست یا از روی عشق و آگاهی واین سپردن یک عملکرد همانامشورت با راهنما دوستان بهبودی دعا کردن واز سر راه خداوند کنار رفتن است.ممنون که شما هارو دارم
|
چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط ناظر5 - ۱۴۰۱/۶/۱۰، ۱۰:۰۴ صبح
RE: چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط Darush sistan - ۱۴۰۱/۸/۳، ۱۲:۴۵ عصر
RE: چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط حـمـیـد - ۱۴۰۱/۱۰/۲، ۰۲:۵۰ عصر
RE: چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط Darush sistan - ۱۴۰۱/۱۰/۲، ۰۲:۵۹ عصر
RE: چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط Mehran270 - ۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۶:۵۵ صبح
RE: چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط عباس شمسی پور - ۱۴۰۲/۱/۳۱، ۰۱:۴۹ صبح
RE: چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط Mehran270 - ۱۴۰۲/۳/۲۹، ۰۶:۲۵ صبح
RE: چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط farhad jt - ۱۴۰۲/۴/۱۱، ۰۳:۵۴ عصر
RE: چگونه برتصمیم قدم سوم ازطریق کارکردقدم قدم پنج تاکید می کنم؟ - توسط کمیل مقدم - ۱۴۰۳/۵/۱۳، ۰۵:۵۲ صبح
|