امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟
در قدم دو اقرار به عدم سلامت عقل خود می کنیم و با دیوانگی های اعتیاد آشنا می شویم- به عدم تعادل، با انجام کارهای افراطی پی میبریم به باوری از نیروی برتر رسیدیم که می تواند به ما کمک کند - در برابر مسایل با روشن بینی برخورد می کنیم- فهمیدیم که باید آموزش پذیر باشیمحتماً باید مشورت کنیمفهمیدیم که باید تغییر کنیم و به درک درستی از روحانیت برسیم- فهمیدیم که باید خویشتن پذیر باشیم. یعنی شخصیت کاذب را در خودم از بین ببرم
ما قدم ها را یاد میگیریم که بطور عملی در زندگی پیاده کنیم و از آنها در راستای زندگی روحانی خود استفاده کنیم تکرار یک اشتباه و انتظار نتیجه متفاوت. کاری که همه ما بارها و بارها در زندگی خود تکرار کرده بودیم.(که البته این سطحی ترین تعریف از نداشتن سلامت عقل استعتقاد به نیروی برتر هیچ ربطی به مذهبی بودن ندارد و اصولا برنامه ما یک برنامه روحانی است. نیروی برتر مفهومی است که می تواند آزادانه برای هر کس شکلی متفاوت داشته باشد تنها شروطی که برای نیروی برتر در برنامه در نظر گرفته شده عبارتند از اینکه: مهربان باشد و کاری را که خودمان نمی توانیم برای خودمان انجام دهیم از عهده او برآید و توان آنرا داشته باشد.
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر2 ، ناظر۳ ، ناظر9 ، ناظر۱۶ ، ناظر14 ، ناظر۸ ، ناظر۴ ، حـمـیـد

پیام‌های داخل این موضوع
سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط admin.a - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴، ۱۰:۳۵ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط shapor z - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸، ۰۷:۳۷ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط sepher1877 - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰، ۱۰:۰۱ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط حـمـیـد - ۱۳۹۸/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۲ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Essi.toobchi - ۱۳۹۹/۴/۲۸، ۰۹:۴۵ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Essi.toobchi - ۱۳۹۹/۵/۲، ۰۸:۴۲ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط sepher1877 - ۱۳۹۹/۵/۴، ۰۸:۴۳ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Essi.toobchi - ۱۳۹۹/۵/۴، ۰۸:۵۸ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Essi.toobchi - ۱۳۹۹/۵/۱۰، ۰۸:۲۵ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط sepher1877 - ۱۳۹۹/۵/۱۰، ۰۹:۰۳ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Essi.toobchi - ۱۳۹۹/۵/۱۱، ۰۴:۲۸ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط بَرمک - ۱۳۹۹/۸/۲۰، ۰۸:۰۰ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط ssaeedg - ۱۴۰۰/۲/۲۱، ۱۰:۲۰ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Darush sistan - ۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۰۴:۰۰ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط alireza1444 - ۱۴۰۱/۶/۲۹، ۱۱:۵۷ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Mehran270 - ۱۴۰۱/۸/۲۲، ۰۱:۲۰ عصر
Find Pretty Girls from your town for night - Authentic Damsels - توسط mehdi_bariklo - ۱۴۰۳/۷/۲۹، ۰۳:۳۸ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Mani35 - ۱۴۰۱/۹/۹، ۰۹:۱۵ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Mehran270 - ۱۴۰۲/۱/۱۷، ۰۸:۴۳ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط آرامش - ۱۴۰۲/۳/۲۵، ۰۷:۰۶ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط Darush sistan - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸، ۰۴:۳۳ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط rezaiseven - ۱۴۰۳/۱/۱۶، ۰۹:۰۰ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط امین ا - ۱۴۰۳/۱/۲۲، ۰۸:۵۹ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط حوریا ___Bu - ۱۴۰۳/۵/۳۱، ۰۹:۵۶ صبح
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط mosafer8707 - ۱۴۰۳/۶/۲۱، ۰۴:۳۲ عصر
RE: سوال 49 : درک من از قدم دوم چیست ؟ - توسط هادی.۱ - ۱۴۰۳/۹/۲۳، ۱۰:۰۷ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان