امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال1 – اتحاد در NA برای من به چه معنی است ؟چگونه بهبودی شخصی من به آن وابسته است؟
- اتحاد به معنی یکرنگی یگانگی یکپارچگی و همبستگی است یعنی یک دل بودن یعنی تلاش برای انجام یک هدف علیرغم هر تفاوتی که داریم اتحاد یعنی در رساندن پیام انجمن همه اعضا سهیم بودن اتحاد قلب انجمن ماست و ما باید از جان برای آن مایه بگذاریم ما نه تنها از لحاظ فیزیکی نیاز به اتحاد داریم بلکه از لحاظ فکری و روحانی هم نیاز به اتحاد داریم اتحاد گروه و اعضا باعث رشد و بقای انجمن میشود بیداری روحانی سنت اول یعنی من نمی توانم به تنهایی بهبودی پیدا کنم و به جلسه دوستان بهبودی و گروه نیاز دارم در معتادان گمنام اتحاد یعنی همه اعضا از هر رنگ و نژاد و قوم و قبیله ای که هستند با هم همکاری داشته و در کنار یکدیگر باشند و مشکلات یکدیگر را حل کنند و بر علیه هم کارشکنی و خیانت نکنند اتحاد یعنی همه به سمت یک هدف واحد حرکت کردن-

قسمت دوم سوال

چگونه بهبودی شخصی من به آن وابسته است؟

جواب سوال

وقتی اتحاد و یکپارچگی برای رساندن پیام بهبودی اتفاق می افتد و تجربه لازم را از طریق تجربه دوستان در حال بهبودی برای ارتباط سازنده و انتقال پیام  بهبودی هم در زندگی و هم در خدمات به دست می آوریم بهبودی شخصی به دست می آید *
من تجربه کافی جهت ادامه بهبودی را در اختیار ندارم در واقع سرچشمه بهبودی شخصی تک تک ما از اتحاد مان له دست میاد که اگر اتحاد نباشد بهبودی متوقف می شود *
آغاز بهبودی از جلسات اتفاق می افتد و تمام داشته های ما از جلسات است و جلسات هم با اتحاد برقرار می باشد و ما این را خوب می‌دانیم به همین دلیل بهبودی من اینگونه وابسته به اتحاد است
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر۳ ، Asghar.nasihatcon ، ناظر2 ، حوریا ___Bu ، حـمـیـد ، ناظر۴ ، ناظر۱۶ ، ناظر20

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال1 – اتحاد در NA برای من به چه معنی است ؟چگونه بهبودی شخصی من به آن وابسته است؟ - توسط A.Nasihat - ۱۴۰۳/۷/۱۷، ۰۶:۱۲ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان