امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 3- گمنامی چگونه به اتحاد کمک میکند ؟ چگونه به کارگیری اتحاد به من کمک میکند تا ا
قسمت اول سوال

گمنامی چگونه به اتحاد کمک می کند؟

جواب سوال ????

اتحاد و گمنامی دو اصل هستند که رعایت کردن در انجمن اجباری است گمنامی حافظ و اتحاد ما است و یادآوری آن باعث می شود تا ما آموزش ببینیم و درک کنیم که هیچ کس در انجمن بالاتر و یا پایین تر از من نیست و همه برابر هستیم در معتادان گمنام گمنامی تنها ستون اتحاد ما است وقتی دنبال تفاوت ها و آرمان مشخص خود نیست این احساس برتری از بین می‌رود و در فضای جلسات امنیت برقرار است این امنیت تضمین کننده اتحاد است اجرای اصل روحانی گمنامی باعث به وجود آمدن عشق صمیمیت محبت و از خودگذشتگی می گردد که این ها اتحاد ما را محکم تر می کند و با اهمیت به اصل روحانی گمنامی است که اتحاد ما پایدار می ماند و اینگونه گمنامی به اتحاد ما کمک می کند و گمنامی یکی از پیوند هایش است که ما را به هم متصل می کند و تا زمانی که پیوند هایی که ما را به هم متصل می کند از آنچه ما را از هم جدا می کند محکم تر باشد همه چیز به خوبی پیش می رود

قسمت دوم سوال

چگونه بکارگیری اتحاد به من کمک می کند تا اصول را به شخصیت ها ترجیح دهیم؟

جواب سوال ????

زمانی که به منافع مشترک فکر و توجه کنم فهم این را به دست می آورم که اصول را به شخصیت ها ترجیح میدهم یکی از راه های رسیدن به اتحاد محبت کردن و احترام گذاشتن به اصول برنامه و دوستان بهبودی است عشق بلاعوض که در ارزش درمانی کمک یک معتاد به معتاد دیگر نهفته است به ما می آموزد که دست از مقایسه و تفاوت برداریم و چیزی جز حفظ یک عضو در رساندن پیام امید نداشته باشیم به طور مثال اگر عضوی دچار خطا می شود اصول را به ما یادآور می شود که از خودگذشتگی و تحمل داشته باشید چرا که آن عضو جز منافع مشترک ما محسوب می‌شود و باید حفظ کنیم خاصیت اتحادی این است که تبعیض را از بین میبرد
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر۳ ، Asghar.nasihatcon ، ناظر2 ، حوریا ___Bu ، حـمـیـد ، ناظر۴ ، ناظر۱۶ ، ناظر20 ، ناظر14 ، ناظر۱۸

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 3- گمنامی چگونه به اتحاد کمک میکند ؟ چگونه به کارگیری اتحاد به من کمک میکند تا ا - توسط A.Nasihat - ۱۴۰۳/۷/۱۷، ۰۶:۱۷ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان