امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 21 : آیا به خاطر تغییراتی که در اعتقاداتم در مورد ماهیت نیروی برتر رخ می دهد ،
سلام خدا قوت ابراهیم هستم معتاد درحال بهبودی
یک سری تغییرات در اعتقادات ما به وجود می‌آید آیا این اعتقادات جدید با قبل در کشمکش هستند مثلاً یزی در حدود ۲۰ سال در برنامه‌ام با اعتقادات جدید وقبل زندگی کردم با اعتقادات قبل زندگی کردم حالا ۲۰ ساله در naهستم و بهبودی دارم با اعتقاد قدیم و جدید زندگی کردم مثلاً قبلاً می‌گفتیم خدا مجازات ر تبعیض قائل می‌شود یک عده بیشتر دوست دارد دور از دسترس است اگر بخوای ارتباط باهاش برقرار کنی باید یک سری کارها بکنی مثلاً یک سری مراحل داشت دور از دسترس نیست هوای مرا دارد بخشنده و عاشق و مهربان است در هر لحظه و در هر مکانی می‌توانی ارتباط برقرار کنید در زندگی قبل یک چیزهایی ارزش بود گردن کلفتی زورگویی موفق می‌شوی فم به کرسی می‌نشست امروز اینطوری نیست عادت‌ها و اعتقاد قدیم به شکل اتوماتیک درون ما نهادینه شده بود، بیرون آمدند از این کشمکش سخت است. حالا می‌توانیم هر کدام از ماها یک سری باورهای قدیم وجدیدمان را بررسی کنیم و ببینیم آیا مغایرت دارند با هم،و در حال کشمکش می‌رویم یا نه راحت می‌پذیرم قدیم کنترل می‌کردیم حالا می‌گوییم رها کنیم دو تا کار همزمان می‌خواهیم با هم انجام بدهیم کنترل کردن خودش یک مشکله و رها کردن یک مشکل دیگری است دلیل اینه که از اعتقادات نو نمی‌توانیم استفاده کنیم ترس‌ها و نگرانی‌ها است و همین تراز ترس‌ها بهبودی است قبلاً می‌گفتند زبانت لال می‌شود توهین کنی الان می‌گویند خداوند بخشنده است مهربان و تمام احساسات خوب و بدش بهش بگو با همه این حرف‌ها که زدیم هر کسی آزاد است که یک سری باورها و اعتقادات داشته باشد و نه راهنما و نه چیزی به او تحمیل نمی‌کند
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر۳ ، ناظر14

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 21 : آیا به خاطر تغییراتی که در اعتقاداتم در مورد ماهیت نیروی برتر رخ می دهد ، - توسط ابراهیم ت - ۱۴۰۵/۳/۲۱، ۱۱:۲۱ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان