امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 43:آیا تا به حال رابطه ای را از بین برده ام ، با این فکر که به هر حال از این را
آیا رابطه ای را از بین بره ام؟ بااین فکر که این رابطه بهم خاهد خورد؟                                                  بله هرجایی که من نتونستم خودی نشون بدم یا خیلی کم اوردم، یا خیلی مهربون بودم، یا خیلی شوخی افراطی کردم، پذیرش هیچکس رانداشتم سریع از یکی از هزار رنگ اعتیاد فعال استفاده میکردم که گاهی اوقات لذت میبردم درواقع درک درستی نسبت به خودم وبیماری اعتیاد فعال نداشتم مثلا خشم، زودرنجی، شوخی های افراطی، مسخره کردن، یاخودم رامسخردیگران قراردادام برای جلب توجه دیگران، یا گزشتن از حق خودم که گاهی بیتفاوت بودم، یا گاهی زیاده خاهی کردم وبه حق خودم قانع نشدم که باعث بهم خوردن رابطه کاری، شغلی، رابطه احساسی، عاطفی وحتی بهم خوردن رابطه جنسی هم شده که همه این الائم بیماری برمیگردد به نداشتن تعادل در گفتار، عملکرد، عدم توجه به خودم ودیگران (بی ایمانی من) خودمحوری، خودخواهی، خودپسندی، خودبزرگ بینی، وگاهی هم برعکس خودفریبی، خودکم بینی، احساس نارضایتی که باعث بهم خوردن رابطه میشود؟ پام این سوال اینکه من درحال شناخت خودم واحساساتم هستم؟ آیا فکری به حال خودم وروابطم میکنم؟ آیا انگیزه ای برای متوقف کردن اعتیادم دارم؟ ووووو  ...؟...؟
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۴ ، ناظر۳ ، ناظر9 ، ناظر۱۶ ، Darush sistan ، A.Nasihat

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 43:آیا تا به حال رابطه ای را از بین برده ام ، با این فکر که به هر حال از این را - توسط akbar21 - ۱۴۰۳/۹/۱، ۰۴:۱۹ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان