امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3-در پستهای خدماتی خود در NA چگونه بین پاسخگویی،مسئولیت پذیری و اختیار داشتن تعادل بر
#1
3-در پستهای خدماتی خود در NA چگونه بین پاسخگویی،مسئولیت پذیری و اختیار داشتن تعادل برقرارمیکنم؟چگونه تشخیص میدهم که چه مواقعی باید  از کسانی که به آنها خدمت میکنم درخواست راهنمایی کنم و چه مواقعی باید اعتمادی که به من بعنوان یک خدمتگزار مورد اعتماد شده است را  بکار گیرم؟
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، ناظر11 ، ناظر۳ ، Asghar.nasihatcon ، ناظر9 ، حوریا ___Bu ، ناظر۱۶ ، ناظر۸ ، ناظر14 ، ناظر2 ، admin4
#2
درگروه وساختارمسئولیت تکراری گرفتن (گرداننده -سخنران-مسئول کمیته-منشی)فایده ای نداردوزمانی که فهمیم کاندیدی لایق ترازمن وجودداردزمانی که خسته شدم وکارایی ندارم یاازبهبودی شخصی فاصله گرفتم وناقص خدمت میکنم من بایدفرصت خدمت رابه دیگران بدهم وخدمت رابنام خوددرNAثبت نکنم.
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، ناظر11 ، ناظر10 ، ناظر۳ ، Asghar.nasihatcon ، ناظر9 ، حوریا ___Bu ، ناظر۱۶ ، ناظر۸ ، ناظر14 ، totia ، ناظر2
#3
قسمت اول:
تفویض اختیار با توجه به اساسنامه و شرایط موجود در آن به خدمتگزاران اعطا میشود
استفاده از خدمتگزاران مورداعتمادی که دارای ویژگیهای هم چون فروتنی، صداقت و.... میباشد از ایت طریق میتوان مطمین بود که آنها میتوانند بهترین تصمیمات خود را در شرایط خدمتی بگیرند.

قسمت دوم:

در مواردی که صریحا در اساسنامهدر مورد آن چیزی قید نشده
در ارائه گزلرشات شفاف میتوان در خواست راهنمایی خود را مطرح کنم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر10 ، حوریا ___Bu ، آریا داریوش ، ناظر۳ ، Asghar.nasihatcon ، ناظر9 ، ناظر۱۶ ، ناظر۸ ، ناظر14
#4
سلام

==در پستهای خدماتی خود در NA چگونه بین پاسخگویی،مسئولیت پذیری و اختیار داشتن تعادل برقرارمی کنم؟
 من در زمانی که یک خدمت را قبول می نمایم باید یادم باشد که هدف من چیست وبرای چه مساله ای اینجا هستم پس پاسخگو هستم و مسئولیت را با کمک دیگر اعضا انجام می دهم واز حدود اختیارات خودم بالاتر نمی روم.
==چگونه تشخیص می دهم که چه مواقعی باید  از کسانی که به آنها خدمت می کنم درخواست راهنمایی کنم و چه مواقعی باید اعتمادی که به من بعنوان یک خدمتگزار مورد اعتماد شده است را  بکار گیرم؟
 من همیشه نیاز به کمک و همفکری گروه ها دارم. تشکیل دهنده این ساختار گروه ها هستند ومن باید از منابع آنها بهترین استفاده را نمایم.
پاسخ
 سپاس شده توسط آریا داریوش ، ناظر۳ ، ناظر9 ، ناظر۴ ، ناظر۱۶ ، حوریا ___Bu ، ناظر۸ ، ناظر14
#5
مسئولیت مستقیم در برابر کسانی که به آنها خدمت میکنیم به این معنی است که هر کجا و هر نوع خدمتی که داریم ایشان در کارهای که ما انجام میدهیم حق اظهار نظر دارند
....
اصول راهنما ص 228
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۳ ، ناظر9 ، ناظر۴ ، ناظر۱۶ ، Asghar.nasihatcon ، ناظر۸ ، ناظر14
#6
با از خودگذشتگی و فروتنی و انجام تعهد
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۳ ، ناظر9 ، ناظر۱۶ ، Asghar.nasihatcon ، A.Nasihat ، ناظر۴ ، ناظر۸ ، ناظر14 ، ناظر2
#7
مسئولیت مستقیم مفهومی حیاتی در زندگی و خدمات ما دارد. ما نه تنها پاسخگوی کارهاییکه انجام می‌دهیم هستیم، بلکه از اینکه چه کاری انجام می‌دهیم، چرا اینکار را انجام می‌دهیم و چه کسانی از آن سود می‌برند باید آگاهی کامل داشته باشیم. این وضوح و شفافیت باعث می‌شود تا از انحراف و گیج شدن توسط هوای نفس، یا جدال بر سر کنترل و قدرت دوری کنیم. معتادان گمنام به همگی ما تعلق دارد، و اشتباه گرفتن امیال و عقاید خود با اعتقاد انجمن در کل، بسیار محتمل و آسان است. مسئولیت مستقیم داشتن، کمک می‌کند تا در مسیر صحیح باقی بمانیم و حس تعادل و تناسب خودرا حفظ کنیم.
سنت نُه بما خاطر نشان می‌سازد که بدنه‌های خدماتی چطور در NA در کل جای می‌گیرند. هیئت‌های خدماتی و کمیته‌های ما همیشه و نهایتاً در برابر کسانیکه به آنها خدمت می‌کنند مسئول هستند. در تلاش‌هایمان جهت بکار گیری این سنت، هر یک از ما یاد می‌گیریم تا موثرتر ارتباط برقرار کنیم و اصولی مانند صداقت، حوصله و پاسخگویی را تمرین کنیم. سنت نُه کمک می‌کند تا هنگام خدمت بطور دایم هدف اصلی‌مان را در نظر داشته باشیم.

کتاب اصول راهنما: روح سنت‌های ما
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۳ ، ناظر۴ ، ناظر9 ، ناظر14 ، ناظر10 ، ناظر10


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان