امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 48:چرا اصل روحانی انضباط شخصی در این قدم یک لازمه است ؟
سوال 48:چرا اصل روحانی انضباط شخصی در این قدم یک لازمه است ؟
پاسخ
 سپاس شده توسط Essi.toobchi ، ali ghobadi ، حـمـیـد ، محمدمهدی ۱۲ ، ناظر9 ، ناظر14 ، حوریا ___Bu ، Reza.z1362 ، ناظر۸ ، ناظر۱۶
چون موجب می‌شود که به زندگی خود هدف بدهیم، انضباط شخصی باعث می‌شود برنامه‌ی روزانه‌ی خود را به طور جدی دنبال کنیم و به دنبال مسئولیت‌های آسان نباشیم و فرصت رشد را از خود نگیریم.

بدون اصل روحانی انضباط نمی‌توان مرتب و به صورت مدام در قدم دهم زندگی کرد.
پاسخ
 سپاس شده توسط ali ghobadi ، حـمـیـد ، محمدمهدی ۱۲ ، ناظر9 ، ناظر۴ ، ناظر14 ، حوریا ___Bu ، Reza.z1362 ، ناظر۸ ، ناظر۱۶ ، ناظر10 ، ناظر20
 بخاطر اینکه نظم و انظبات باعث میشه من در بهبودی بهتر در زندگیم و بهبودیم بهتر باشم و همچنین از بیماری فعال خود استفاده نکنم.بیماری اعتیاد میخواد من همیشه تنبل شلخته بی حوصله و خود محور باشم اما انظباط و نظم کمک میکنه که از بیماریم استفاده نکنم و در بهبودی باشم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر11 ، حـمـیـد ، محمدمهدی ۱۲ ، ناظر9 ، ناظر۴ ، ناظر14 ، حوریا ___Bu ، Reza.z1362 ، ناظر۸ ، ناظر۱۶ ، ناظر10 ، ناظر20
در زمان مصرف آدمی وقت شناس نبودم و هیچ کاری را در زمان درست آن انجام نمی دادم. تا دیر وقت بیدار بودم و تا لنگ ظهر خواب، وقت نهار صبحانه می خوردم و نهار را عصر و ...در محل کار حضور فعال نداشتم و هر زمان که دوست داشتم آنجا را ترک می کردم. همواره مشتریانم از من ناراضی بودند و به همین منظور به مرور زمان کسب و کارم را از دست دادم. از سویی به درستی به وضع ظاهریم اهمیت نمی دادم و همواره نامرتب و شلخته و بی حال بودم. اعتیاد اجازه نمی داد چیزی سرجای واقعی خود باشد و بنابراین زندگیم غیرقابل اداره بود.
حضور در انجمن و بکارگیری اصول آن تا حدود زیادی و به نحو غیرقابل باوری برای خودم و در میان حیرت  اطرافیانم، نظم را وارد زندگیم کرد. زیرا که انجمن و آنچه که در آن وجود دارد توام با نظم و آراستگی است. جلسات مرتب و منظم در مکانی خاص و درست سر ساعتی مشخص و از قبل اعلام شده برگزار می شود، در طول برگزاری جلسه نظم و دیسیپلین حکمفرماست. مشارکت اعضا در چارچوب اصول،اساسنامه گروه و فرمت جلسه  و بی آنکه به مسائل خارجی بپردازیم روی بهبودی متمرکز است. قدم ها بصورت مرتب، با یک راهنمایی که خود انتخاب کرده ایم و بصورت منظم کار می کنیم. خدمت در انجمن توام با انضباط است و ... خلاصه آنکه انجمن تمرین انضباط است آنهم نه برای یکبار بلکه برای همیشه و در مقیاس فقط برای امروز.
امروز در شرکتی مشغول فعالیت هستم که در آن مدیر منابع انسانی که مسئول بسیاری از فعالیت ها از جمله حضور و غیاب کارکنان است، بدلیل بیماری فعال اعتیاد بسیار نامنظم است و هموار با سر و وضعی نامرتب دیرتر از همه سر کار آمده و زودتر می رود و اینگونه رفتارش باعث شده بقیه نیز بی نظم بوده و به حرفش گوش نداده و پشت سرش حرف بزنند و از دست ما جز دعا کاری برنمی آید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ssaeedg ، محمدمهدی ۱۲ ، ناظر9 ، حـمـیـد ، ناظر۴ ، ناظر14 ، حوریا ___Bu ، ناظر2 ، Reza.z1362 ، ناظر۸ ، ناظر۱۶ ، ناظر10 ، ناظر20
سلام
اگر نمی خواهم الگوهای رفتاری قبل رو به کار ببندم باید یک روش برای این تغییر داشته باشم.انضباط و منظم بودن در من پیگیر بودن و کوشا بودن را فعال می کند و این انضباط باعث ارتباط داشتن با راهنما و جلسات می شود اجرای آن در زندگی من را بیشتر به سمت بهبودی می برد.
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، حـمـیـد ، ناظر14 ، حوریا ___Bu ، ناظر2 ، Reza.z1362 ، ناظر۸ ، ناظر۱۶ ، ناظر10 ، ناظر20
سلام

در قدم دهم من نیازمند این هستم که ترتیب در تراز نامه نوشتن و خواندن با راهنما داشته باشم این ترتیب می بایست با منظم بودن ومرتب بودن در نوشتن تراز نامه باشد...
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر۴ ، ناظر14 ، A.Nasihat ، حـمـیـد ، حوریا ___Bu ، ناظر2 ، Reza.z1362 ، ناظر۸ ، ناظر۱۶ ، ناظر10 ، ناظر20
سلام من به عنوان یک شخصی که سالها بی انظباط بودم وتنبل وبی تفاوت در این قدم یاد میگیرم در زمان مشخص ومکان مشخص کارهایم را به درستی انجام دهم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۴ ، ناظر9 ، ناظر14 ، A.Nasihat ، حـمـیـد ، حوریا ___Bu ، ناظر2 ، ناظر۳ ، Reza.z1362 ، ناظر۸ ، ناظر۱۶ ، ناظر10 ، ناظر20
من همیشه آدمی بی نظم بی برنامه بوده ام. وبخش عمده ای کا دراشفتگی زندیم تاثیر بسزایی داشت  همین بی برنامگی وبی نظمی بود نظم و انظبات باعث میشه من در بهبودی بهتر در زندگیم و بهبودیم بهتر باشم و همچنین از بیماری فعال خود استفاده نکنم.بیماری اعتیاد میخواد من همیشه تنبل شلخته بی حوصله و خود محور باشم اما انظباط و نظم کمک میکنه ک من مسئولیتهام رابپذیرم اولویت بندی کنم بموقع وسروقت عمل کنم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر2 ، ناظر۳ ، ناظر۴ ، Darush sistan ، ناظر9 ، Reza.z1362 ، ناظر۸ ، ناظر۱۶ ، ناظر10 ، ناظر14 ، حـمـیـد ، A.Nasihat ، ناظر20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان