امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 13 · کدامیک از موارد در فهرست قدم هشتم من ، طبق مثالهای فوق پیچیده هستند ؟ آن م
جبران خسارت مستقیم یا غیرمستقیم

سوال 13 ·  کدامیک از موارد در فهرست قدم هشتم من ، طبق مثالهای فوق پیچیده هستند ؟ آن موارد دقیقاً چه هستند ؟ 
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر11 ، حـمـیـد ، ssaeedg ، عبدالرحیم_بوشهر ، ناظر9 ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu
ندانستن اینکه به چه کسی جبران خسارت بدهکار هستم و همچنین آگاه نبودن از خسارتی که وارد کرده ام جبران خسارت را برای من پیچیده می کند.

در ضمن در بیشتر موارد لزومی ندارد که شرایط گذشته ام را به طور کامل بازگو کنم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر11 ، حـمـیـد ، ssaeedg ، عبدالرحیم_بوشهر ، ناظر9 ، آریا داریوش ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu
قراراست ازطریق قدم نهم خسارتهای گذشته راجبران کنیم واین کاربایستی
ازطریق درست ودرزمان مناسب انجام شود و نیاز به بررسی و مشورت بیشتری دارد ، چرا که ممکن است خسارت جدیدی به بار آورد.

بعضی موارد برای من واضح و آشکار است و می شود آنرا  از طریق صحیح جبران کرد، ولی مواردی وجود دارد که نیاز به دقت نظر و تعمق بیشتری دارد.

مثل

مواردی که  طرف مقابل در مورد آن خسارت اطلاعی ندارد ، مثل فردی که از
صاحب کار خود دزدی می کند  و  یا مواردی که  بر ملاشدن حقیقت خسارت
جدیدی را به همراه دارد و یا مواردی که
با آشکار شدن آن به طرف مقابل یا خانواده ما آسیب برساند و یاخسارتهایی
که برای ما پیگرد  قانونی جدیدی را  به
همراه داشته باشد.

به هرحال چگونگی جبران خسارت دراین موارد نیاز به مشورت باراهنما وافراد باتجربه ونیاز به درنظر گرفتن جوانب مختلف کار دارد و ما باید راه حل مناسبی را اتخاذ نمائیم و در چارچوب قدم نهم حرکت کنیم و این کار را بدون توجیه و بهانه و خود فریبی انجام دهیم
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، ssaeedg ، عبدالرحیم_بوشهر ، ناظر9 ، آریا داریوش ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu
یک مسئله ای که برای اکثر ما مشکل ساز است این است که جبران خسارتهای بدهکار هستیم که اگر انجام دهیم ، به احتمال قوی منجر به از دست دادن کارمان ، به زندان افتادن ، یا پی آمدهای جدی دیگری خواهد شد . برای مثال اگر بخاطر جرمی که در گذشته انجام داده ایم خود را به مقامات تحویل دهیم ، به احتمال قوی زندانی خواهیم شد . این مسئله چه اثری بر روی زندگی ما خواهد گذاشت ؟ آیا ممکن است که کار خود را از دست بدهیم ؟ ایا امنیت شخص دیگری غیر خود ما – مثلاً خانواده مان نیز به خطر خواهد افتاد ؟ از طرف دیگر اگر از دست قانون فراری هستیم و به یکباره و ناگهانی دستگیر شویم آن موقع این مسئله چگونه بر روی زندگی ما وخانواده مان تأثیر خواهد گذاشت ؟ در اینگونه شرایط احتمالاًبهترین کار مشورت ب یک حقوقدان و بررسی جوانب مختلف موضوع است . بهر حال لازم است ما پیامد رفتارمان را بپذیریم . اما باید بخاطر داشته باشیم که خانواده ما ممکن است به راحتی در این مقوله از قدم نهم که می گوید (( مگر در مواردی که اجرای این امر به ایشان یا دیگران لطمه بزند )) بگنجد . ما باید این شرایط را به دقت ارزیابی کنیم . با کمک راهنمای مان در می یابیم که چگونه جبران خسارت کنیم .
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، ssaeedg ، عبدالرحیم_بوشهر ، ناظر9 ، آریا داریوش ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu
ن به شهامت قدم های قبلی نیاز دارم تا اثراتی که اعتیادم به بار اورده و خسارت های را که زده ام بدون ترس از نتیجه جبران خسارت و بازگو کردن ان خسارت لیست کنم و این ترس من را فلج نکند و از اقدام باز ندارد و با استفاده از اصل روحانی شهامت و ایمان و اعتماد بدانم که نیروی برتر پشتوانه من است و من را در تمام شرایط یاری می کند در کل با شهامت خسارات را که حاصل خطاهای من است می پذیرم و اقرار می کنم و از عواقب بازگو کردن و جبران خسارت از انها نمی ترسم
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، ssaeedg ، عبدالرحیم_بوشهر ، ناظر9 ، آریا داریوش ، ناظر۴ ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu
سلام
این که دقیقا ندانم به چه کسی و چگونه خسارتی زده ام.ندانم که چه خسارت هایی ممکن است بابت یک نوع خسارت به دیگران زده باشم و اینکه به چه شکل جبران نمایم.خسارتی که شخص خسارت دیده فوت شده و من باید بدانم ایا نیاز به جبران از خانواده او دارم؟ خساراتی که جنبه قانونی و حقوقی دارد و..._
پاسخ
 سپاس شده توسط عبدالرحیم_بوشهر ، حـمـیـد ، ناظر9 ، آریا داریوش ، ناظر۴ ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu
سلام

- جبران خسارتی که باعث اختلاف بین دو نفر دیگر شده و یا چند نفر را درگیر کرده است-
-جبران خسارت از فردی که دیگر زنده نیست...
- جبران خسارت هایی که ممکن است تهدیدی برای سلامتی من باشد
-و..
پاسخ
 سپاس شده توسط آریا داریوش ، حـمـیـد ، ناظر۴ ، ناظر9 ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu
مسایلی هست که هم خسارت زده ام وهم خسارت خورده ام
ولی ازطرفی منبه خانواده وحرمت طرفدمقابل هم
بهرصورتی که شده اسیب زده ام واین مسایل را
کتمان کرده ام وبعضی ازاین اعراددوست یافامیل
نزدیک من هستند
دربعضی ازمواردسوذن طرف مقابل بهبمن نبوده وبکس دیگه 
مشکوک شده که این شک راپن بوجوداورده ام
گاهی خودطرف مرده یادستم بهش نرسیده
یاازاینجارفته ومن افرادنزدیک ب اوراموردخسارت
قرارداده ام ویاضربه ناموسی زده ام
ازدارایش دزدی کرده ام وکارراگردن
دیگری انداخته ام ویامواردبسیاردیگر
پاسخ
 سلام
خسارت هایی که یادم نمیاد و نمیدانم
انهایی که دقیقا نوع خسارت را نمی دانم
اشخاصی که نمی دانم الان کجا هستند
انهایی که دستشان از دنیا کوتاه است...
پاسخ
باعرض سلام ودرودوادب وخالصانه  ترین احترامات

محسن معتاد

منظور سوال این است که یکسری مسائل (((جبران خسارتها ))) دشوار هستند اما قابل جبران خسارت به طور غیرمستقیم می باشند مثل::
سوء استفاده ها و مسائل جنسی ((( که با انجام ندادن آنها قابل جبران هستند اما هرگز نمی توانیم آنها را مستقیما جبران کنیم )))،،،
یا مثلاً::دزدی کردنهایمان از اجتماع ،،،،خانواده ،،،، دوستان ،،، سازمانهای دولتی و غیردولتی ،،،آتش سوزی بخاری مدارس ،،، یا هر نوع خسارتی که به سازمانهای دولتی و غیردولتی و دیگران زده ایم که امکان جبران آنها بصورت مستقیم ممکن نیست ،،،، یا کتک زدن پدر و مادر ودانش آموزان که عمرا بصورت مستقیم قابل جبران نیست بلکه فقط با نصیحت کردن کسانی که رفتار ما را دارند ،،،، کمک سبد سنت هفتم ،،،، خدمت به تازه‌واردان ، خدمت در انجمن وغیره.... بصورت غیرمستقیم قابل جبران می باشند،،،،
یا خسارتهایی که به دیگران زده ایم که یادمان نیست که به چه کسی خسارت زده یا حتی نمی‌دانیم چه نوع خساراتی زده ایم ،،،
یا به کسانی خسارات زده ایم که در قید حیات نیستند و بطور مستقیم نمی توانیم از آنها جبران خسارت کنیم بلکه بطور غیرمستقیم مثل:: خواندن نماز برایشان،،،دادن صدقه به نیابتشان و تعریف و تمجید از آنها می توانیم از آنها جبران خسارت کنیم...
جبران خسارت هایی که خلاف شرع بوده و مربوط به مسائل ناموسی می باشند بصورت مستقیم جبران آنها غیرممکن است چرا که موجب خون و خونریزی و حیثیتی می‌باشد..
جبران خسارت هایی که با جبران کردنشان خسارت جدید به بار می آید بیچیده است..
ما باید جبران خسارتهایمان را از خودمان شروع کنیم چرا که وقتی جبران خسارت کردن را از خودمان شروع می‌کنیم تشعشع آن اطرافمان را در بر می گیرد،،،،باید بر روی خود متمرکز شویم و چیزهایی را که موجب خسارت به ما شده اند را شناسایی کنیم...
توضیح این که چیزهایی به ما خسارت می‌زنند که در جامعه نهی شده‌اند مانند ::سوءاستفاده از دیگران (( چه از لحاظ مالی چه معنوی چه جنسی ))ومانند شهوترانی..
شهوترانی موجب وابستگی ما به جنس مخالف و حتی تلفن و دنیای مجاز وغیره.می‌شود و باعث خسارتهای(( روحی ،،، روانی ،،، احساسی ،،، عاطفی ،،، جسمی و غیره))به ما می شوند و به صورت غیرمستقیم موجب وارد کردن خسارت به نزدیکانمان و طرف مقابل همراه خانواده و اقوامشان می شود..
جبران خسارت موجب می شود مشکلات واقعی زندگی مان را ببینیم ،،، در مقابل کسانی که بدهکار هستیم خجالت نکشیم و از آنها فرار نکنیم ،،،،
موجب از بین رفتن نواقصی همچون::Sad(شهوت رانی ،،،، تنبلی ))در ما می شود و کمک می کند که ترسهایمان کم شود..
بهترین تصمیم این است که بیماری اعتیاد را مهار کنیم ، روی نواقص خود کار کنیم ، از خود جبران خسارت کنیم ((با دست برداشتن از نواقص ، چکاپ کردن و سرویس دادن به خود ))..
بدترین مشکل ما این است که از مواد دست کشیده و به نواقص روی آورده ایم ..
بنابراین باید از نواقص دست برداریم تا موجب جبران خسارت از خودمان شود..
باید مراجعه کنیم به لیست قدم هشتم که کدام یک پیچیده هستند تعدادی از افراد هستند که من به آنها خسارت زده ام و از هیچ کدام آدرس و مشخصاتی ندارم مثلا:: به خاطر موضوعات عاطفی ،،، روحی ،،، روانی بسیار پیچیده است که اینها توسط راهنمایمان با راهنمایی هایی که می کند به ابعاد پیچیده آن می پردازم..

13_خسارتهایی که به یک گروه زده ام واینکه ندانم به چه کسی وچقدرخسارت زده ام وهمچنین آگاه نبودن از اینکه چه نوع خسارتی زده ام،ویا جبران خسارت از ادارات وارگانهایی که به نوعی با آنها در رابطه بودم ،جبران خسارت رابرایم پیچیده ترمیکند.مواردی که به صلاح امنیت جانی وحیثیتی خودم،خانواده ام ودیگران نیست مثل جبران خسارت ازرابطه هایی که خلاف شرع وعرف وقانون جامعه بوده است.
جبران خسارت از طبیعت،حیوانات، خیلی ازنزدیکان واقوام ودوستانم که دراین لیست قرارمیگیرندکه اگربخواهم جبران خسارت مستقیم انجام بدهم، تمام باورها واعتمادشان نسبت به دیگران هم خراب شده وحتی ممکن است خسارات سنگینتروجدیدی بباربیاوردکه دیگرامکان جبران آن به هیچ وجهی وجودنداشته باشدمثل اینکه به همسرم بگویم من درطول زندگی مشترکمان بارها بتوخیانت کرده ام ویابه دوستم ویا دیگران بگویم که من با همسرتان چندین باررابطه نامشروع داشته ام ویاخسارتی زده ام وطوری رفتارکرده ام تا آدم بیگناهی مقصرشناخته شودویا به کسی خسارت زده ام که دیگردراین دنیانیست ویا ارگانهایی که درآنهاشاغل بودم بگویم که سالها داشتم ازآنجادزدی میکردم وحال میخواهم جبران خسارت کنم ویا اینکه خسارت سالهاقبل را باچه معیاری باید بسنجم وپرداخت کنم،درکلیه موارد پیچیده باکمک خداوندو صلاحدید راهنمایم بصورت غیرمستقیم جبران خسارت خواهم کر
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۴ ، ناظر9 ، ناظر۳ ، ناظر2 ، Asghar.nasihatcon ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان