امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 2 : آیا اخیرا بیماری اعتیاد من فعال بوده است ؟ به چه صورت؟
بله واکنش دیگران، انتقادکردن، دلسوزی، کردن مشورت میکنم عمل نمیکنم، حال خودم اطرافیان وکسانی که در موضوع کاری باشد بد میکنم، پیام سوال چرا اعتماد میکنم ولی عمل نمیکنم، چرا عمل را درست انجام نمیدم، چرا دست از خود محوری، خودخواهی، وابستگی های درونی رحا نمیشم، چرا فکر می کنم که همچی باب میل من باشه و.....امروز که میتونم خودم وبیماری اعتماد رابشناسم مدیون انجمن، راهنما،جلسه، قدم  سنت، ودوستان بهبودی هستم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر۳ ، حـمـیـد ، ناظر۱۶
بله فعال شده.تایید طلبی .چون تایید نشدم حالم بد شد و دچار خشم و قضاوت شدم .اما با راهنما که صحبت کردم حالم بهتر شد چون یاد گرفتم اولین کسی که باید تاییدم کنه خودمم و بعد راهنمام .برای اون آدم آرزوی خوب کردم و رها شدم ?
حسادت و مقایسه در من فعال شد که با مشورت با راهنما یاد گرفتم هر وقت این نقص ها بالا میاد زود برای اون آدم دعای خوب کنم و شکر گزاری کنم که اون شخص دارای چیزهایی هست که موجب شده من تو مقایسه قرار گرفتم .بعدش احساسم عالی شد .
کنترل دخترم که بازم با راهنما مشورت کردم قرار شد دوربینم را روی خودم بزارم و بجای کنترل به دخترم عشق بدم .هر جایی احساس میکنم میخوام کنترلش کنم بهش میگم خیلی دوستت دارم خوشحالم تو دخترم هستی .این موجب شده دخترم اون چیزی که منو اذیت میکرد رو دیگه انجام نده 
خدایا شکرت بابت بهبودی و وجود راهنما ?
پاسخ
 سپاس شده توسط Darush sistan ، ناظر۳ ، حـمـیـد ، ناظر20 ، ناظر۱۶ ، ناظر9
انجمن بیماری اعتیاد را به‌عنوان یک بیماری پیش‌رونده و کشنده معرفی می‌کند که در ذهن و رفتار فرد اجبار و وسواس ایجاد می‌کند .
یعنی بیماری زمانی فعال است که:

افکار فرد دائماً به مصرف ماده یا رفتار اعتیادی متمرکز است .

توانایی کنترل و تصمیم‌گیری منطقی مختل شده است .

حتی وقتی فرد بهتر می‌داند، رفتارهای خودتخریبی ادامه می‌یابد .

بنابراین، فعال بودن بیماری اعتیاد یک وضعیت چندبعدی است که نیازمند درک علمی، حمایت اجتماعی و پایبندی به مسیر بهبودی است تا چرخه مخرب آن کنترل شود.

از نگاه  NA، فعال بودن بیماری به معنی آن است که فرد هنوز قادر نیست بدون حمایت و برنامه ۱۲ قدمی، چرخه اعتیاد خود را متوقف کند و پذیرش این واقعیت، اولین گام برای بازگشت به مسیر بهبودی است.
پاسخ
 سپاس شده توسط Darush sistan ، ناظر۳ ، ناظر9 ، ناظر9

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان