امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 49 : آيا پذيرفته ام كه بعد از مدتهاي طولاني پرهيز باز هم كنترلي نخواهم داشت؟
بله ـ اول اینکه در مورد مواد مخدر می دانم اولین اشتباه می تواند آخرین اشتباهم باشد .
توهم اینکه ، الکل ماده مخدر نیست یا توانمند شده ام میتوانم کنترل کنم و فراموش کردن بدبختیهای زمان مصرف میتواند براحتی مرا به گذشته اسفناکم بازگرداند .
در مورد بیماری اعتیاد من بارها تجربه کرده ام وقتی از چرخه بهبودی (یعنی : جلسات ، راهنما ،  کارکرد اصول و عملکرد به آنها ، مشورت ، بروز نبودن ، نشریات ) خارج شوم بیماری هایی که تمام ارادة مرا برای اداره زندگیم گرفته بودند باز خواهند گشت . یا دوباره پس از مدتی که گذشت احساس قدرت و توانمندی کردنم باعث فعال شدن بیماری ام خواهند شد و با استفاده از اولین نقص اکثر نواقص عود خواهد کرد . باید مراقبت های لازم را طبق اصول بصورت روزانه انجام دهم تا تعادل در زندگیم برقرار شود .
امروز نباید اجازه دهم نقص تنبلی مرا از یادگیری هایم دور کند . من بخاطر فاصله ای که از انجمن گرفتم بسیار عقب افتاده ام حداقل برای مدتی باید بیشتر تلاش کنم تا با حضور خداوند در تمام امور زندگیم آرامش و آسایش را دوباره تجربه کنم .

HH
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، ناظر14

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 49 : آيا پذيرفته ام كه بعد از مدتهاي طولاني پرهيز باز هم كنترلي نخواهم داشت؟ - توسط hosseinheydari84 - ۱۴۰۱/۱۱/۱۸، ۰۶:۵۳ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان