امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال اول 55 : اكنون كه مجبور نيستم روي اعتيادم سرپوش بگذارم، آيا توجه كردهام كه ديگر
سوال اول 55 : اكنون كه مجبور نيستم روي اعتيادم سرپوش بگذارم، آيا توجه كردهام كه ديگر نيازي ندارم مثل گذشته دروغ بگويم؟ آيا به خاطر اين رهايي و آزادي سپاسگزار هستم؟ با چه روشهايي در بهبوديم شروع به داشتن صداقت كرده ام؟(قدم۱)
بله، و ازصمیم قلبم خوشحالم که متحمل تجربه مجدد درد دروغ گفتن و تاوان پس دادن های بی اساس نیستم.
صداقت با دروغ نگفتن شروع میشود اما به آن خاتمه نمیابد.صداقت با خود و دیگران پایه و اساس بهبودی است.من امروز سعی میکنم در مشارکتم فرافکنی نکنم ، غلو نکنم ، وانمود به چیزی که نیستم نکنم ، احساسات واقعیم را بگم ، از خودم بگم ، دیگه فرار رو به جلو نکنم و انگشتم به سمت دیگران نباشد ، سعی میکنم تا جایی که امکان داشته باشه و به خودم و کسی خسارت نزنه همیشه واقعیت خودم را بگم و آدرس دقیق به خانواده و اطرافیانم بدم ، در مساعل پیچیده امروز مشورت بگیرم که با گرفتن راه حل  مجبور به دروغ گفتن نشم ، ...
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر14 ، ناظر۱۶ ، Reza.z1362 ، ناظر۳ ، حـمـیـد ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال اول 55 : اكنون كه مجبور نيستم روي اعتيادم سرپوش بگذارم، آيا توجه كردهام كه ديگر - توسط آرین،ی - ۱۴۰۲/۴/۲۰، ۰۳:۳۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان