امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 47 : آیا از مفهوم تسلیم شدن می ترسم ، از چه چیز آن؟

قدم1,,,,سوال47
سوال:::::آیــــا از مــفــــهـــوم تــســـلــیـــم شــــدن مــــی تـــــرســــم ،،،،،از چـــــه چـــــیـــــز آن؟؟؟

تسلیم دربرنامه به معنی اینکه من کم اوردم،دیگر کاری ازدستم برنمی آید،،،،باید دست رودست بگذارم وفرمانبردارباشم،نیست،،،

تسلیم شدن به معنای رسیدن به انچه می خواهم  بطور کامل کامل نیست،،،
ولی رها شدن از خیلی چیزها رابرایم به ارمغان می آورد،،،،
مثال درموردمشکلات زندگی اگرتسلیم نباشم وخودمحور باشم باعث اشفتگی و نگرانی در زندگی می شوم چون ازاقرار می ترسم,پس از تسلیم هم می ترسم. ،،،،
چون ازتجربه کردن بهبودی می ترسم,پس از تسلیم هم می ترسم.،،،،،
ازکاربرداصلی کلی تسلیم می ترسم مثال::::: تاآخرعمرم نبایدشهوترانی کنم.چون عادت روی پافشاری واصراردارم می ترسم,،،،،
از تسلیم شدن می ترسم چون فکر می کنم امتیازاتم راازدست می دهم.مثال::: پاکی بالا هستم,،،استادخوبی هستم،،،,راهنمای خوبی هستم,،،،،همسر,،،،مادر،،،یاپدر،،،یا فرزندخوبی هستم.،،،
تسلیم بودن قول دادن ومتعهد بودن نیست بلکه یک فرآینداست،،، بلکه یک استارت زدن می باشد،،،
وقتی دنبال چندراه می گردی و نمی توانی راه اصلی را انتخاب کنی یعنی تسلیم نیستی،،،،
,تسلیم شدن نیازبه شهامت و نترسیدن  دارد.،،،،
شهامت یعنی رهاکردن شناخت هایی برای رسیدن به ناشناخته ها.،،،،
تسلیم یعنی به ظاهرخردشدن وبه باطن بزرگ شدن.،،،،
یعنی خردکردن غرورم ،،،،،
تسلیم راه تکرار خطاهارا دوباره می بندد و ازخیلی چیزها نمی توانم لذت ببرم،،،.
پس خودم رامحدود می کنم و ترس دارم از تسلیم بودن ،،،
ترس ازاینکه آدم بد اخلاقی شوم،، میترسم تسلیم شوم،،،
دوباره تکرارکنم وخودم را سرزنش کنم،،،
آوردن دلیل ودست آویزهای گوناگون برای عدم تسلیم شدن،،،
چرا من ازتسلیم شدن می ترسم

چون اول  کل تسلیم واتفاقات را   درنظر می گیرم،،،
ولی تسلیم یک فرآینداست وبافرمول فقط برای امروز و تسلیم بودن روزانه کم کم
وبه مروربه مبنای توانایی من است،،،
مثال اگر ازسپردن به خدامی ترسم چون هنوز مغرورم و خدا را انگونه که هست درک نکردم،،،
نداشتن یک برنامه روزانه و ترس از عاقبت هر کاری که با تسلیم بودن دارم  ،،،  واقعا مرا از تسلیم بودن دور می کند واین ترس از تسلیم بودن خودش شاخه ایی از بیماری اعتیاد من  می باشد،،،

قدم1,,,,سوال47
سوال::::آیــــا از مــفــــهـــوم تــســـلــیـــم شــــدن مــــی تـــــرســــم ،،،،،از چـــــه چـــــیـــــز آن؟؟؟

اوایل ورود به برنامه چون کلمه تسلیم رایک حالت برای افراد ضعیف وشکست خورده می دانستیم ،می ترسیدیم،،،،.ولی فهمیدیم دراین برنامه خیلی کارها رانبایدانجام دهیم وخیلی کارها رابرای بهبودی خود انجام دهیم.،،،

در اوایل نسبت به تسلیم واکنش نشان می دادم
می گفتم اینجاهم مثل زندان برایمان تعیین تکلیف می کنند
می گویند این کار رابکن،،،،آن کاررانکن
می ترسیدم ازاین که محدودشوم وکارهای که بخواهم نتوانم انجام بدهم،،،،
تسلیم دربرنامه به معنی این که من کم اوردم،دیگر کاری
ازدستم برنمی آید،،،،باید دست رودست بگذارم،،، وفرمانبردارباشم،نیست،،،
اماباورامروزمعتاداین است که معنای تسلیم ضعف وشکست نیست،بلکه رسیدن به این مرحله یک کیفیت است وتسلیم یک اصل روحانی است.،،
وقتی ما برنامه معتادان گمنام رابه عنوان یک راه حل جهت رسیدن به بهبودی می پذیرزم به ماکمک می شود که درمسیر بهبودی حرکت نمائیم وقابلیت کمک گرفتن ازخدارا پیداکنیم.،،،
مابه خاطرغروری که داریم نمی توانیم به ناتوانی خوداقرارکنیم ونگاه صادقانه ای به خودداشته باشیم ولی برای رهایی ازترسها بایستی مشارکت صادقانه داشته باشیم وارتباط موثری باراهنمایمان وبرنامه
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر14 ، ناظر20 ، ناظر۱۶ ، Reza.z1362 ، حـمـیـد

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 47 : آیا از مفهوم تسلیم شدن می ترسم ، از چه چیز آن؟ - توسط Mohsen49 - ۱۴۰۳/۶/۲۸، ۰۳:۰۶ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان