قدم یک
سوال 48))) چه چیزمرامتقاعد میسازد که دیگر نمی توانم با موفقیت مصرف کنم؟؟
زمان مصرف باورم این بود که اعتیاد تا آخرعمر با من است و ترک و پرهیز کامل برایم جز نشدنی ها بود در اصل ملکه ذهن و باورهای من شده بود که تا وقتی زنده ام مصرف هم با من است،،،،
انجمن و کارکرد قدمها و شناخت و شواهد و تجربیات باورهای مرا عوض کرد،،،
من هیچ زمانی هیچ گونه مدیریت و کنترل روی مصرفم نداشتم و امروز بنا بر تجربیات خودم و دیگر اعضا متوجه شدم با اولین بار مصرف من در چرخه اجبار قرار می گیرم که اخر و عاقبتی چون زندان تیمارستان و مرگ در انتظارم است،،،
من بیماری اعتیاد دارم و از نظر جسمی حساسیت به مواد دارم و فردی افراطی هستم این اگاهی و شناخت و تجارب کمک می کند من فقط برای امروز پاک بمانم،،،
تجربیات قبلی به من ثابت کرد که من بخاطر بیماری اعتیاد هیچ گاه تعادل نداشته و ندارم و نخواهم داشت،،،
مدت زمان زیاد مصرف و خسارتها و ترور شخصیتی ها و تحقیر شدنها و درد و رنج و دربدری و فلاکت ناشی از مصرف باعث می شد هرازگاهی به فکر قطع مصرف بیفتم که به خاطر نااگاهی از بیماری اعتیاد و این که مشکل اصلی خودم را نمی دانستم پس از گذشت چند روز از قطع مصرف فکر می کردم این بار با تغییر نوع مواد مصرفی و یا به صورت کنترلی مصرف کردن می توانم زندگی کنم،،، اما هر مرتبه بدتر از قبل مقدار مصرفم بیشتر و زندگیم آشفته تر می شد.
امروز می دانم من نه کنترل دارم،،، نه تعادل دارم و بیماریم کاری با مقطع پاکی من ندارد
بدن من به مصرف هرگونه ماده مخدر و محرک از قرص و مواد مخدر و محرک و الکل الرژی دارد و من دیگر توان پرداخت اشتباهات گذشته خودم را ندارم....
قدم یک
سوال 48))) چه چیزمرامتقاعد میسازد که دیگر نمی توانم با موفقیت مصرف کنم؟؟؟؟
هر راهی را هزار بار امتحان کردم و شکست خوردم و می دانم مصرف یکبار زیاد و هزار بار کافی نیست برای من و عجز و ناتوانی من در برابر بیماریم نشان می دهد که نمی توانم موفقیت آمیز مصرف کنم چون تعادلی ندارم و من همیشه با اولین بار مصرف زندگیم آشفته می شود،،،،.
گذشته تلخ واشفتگی هایم که هر بار رفتم یک بار مصرف کنم یک چیزی ازدست دادم وبایک حالت زاردوباره برگشتم،،،
کاری نبود که بکنم ولی نشد که نشد،،،
مصرف موفقیت امیز دیگر یک رویاست،،،
یعنی برای من دست نیافتنی است،،،
نمی دانم چه اتفاقی افتاد فقط می دانم به خاطر
سوء مصرف مواد،قابلیت مصرف ازمن گرفته شده
وبااولین بار مصرف کنترل همه چیز ازدستم خارج
می شود،،،
دوستانی که دیگر الان درکنار ما نیستند وزیر خروارها خاک خوابیدند،،،،
دوستانی که لغزش کر دند به خصوص این اواخر
وزندگیشان اشفته شده همه وهمه متقاعدم کرد که نمی شود،،،
دوست تازه وارد عزیزی که از راه رسیده
بهترین شاهدزنده ایست که می گوید ان طرف هیچ خبری نیست ونمی شود کنترل شده مصرف کرد...