قدم یک::::
سوال 49)))آیاپذیرفته ام که بعدازمدتهای طولانی پرهیز بازهم کنترلی نخواهم داشت؟؟؟
بله پذیرفتم هرچیزی که زورش ازمن بیشتراست من دربرابر آن عاجزوناتوانم ونیروی برتر من است هر چندمخرب ومنفی،،،
من دربرابر بیماری اعتیاد،،،،موادمخدر،،،،الکل،،،،شهوترانی،،،
پرخوری.وهرچیزی که مرا از حالت تعادل خارج کندعاجزم،،،،حالا باهرمدت زمان پاکی که داشته باشم،،،
بنابراین خودم رابااین چیزها درگیر نمی کنم،،،،جنگی ندارم،،،،و درپرهیز می گذارم چون بارها امتحان کردم وشکست خوردم،،،،من محکوم به شکست هستم هیچ شکی هم در آن نیست،،،
همینجور که اعضای قدیمی دارند رعایت می کنند وخودشان را در آن موقعیت ها قرار نمی دهند،،،من هم سعی می کنم همان کاررا انجام بدهم،،بیماری من صبورانه درانتظار من نشسته تا یک راه نفوذی پیدا کند ومرا به اخر خطم برساند،،
پس هروقت باهر مقطع پاکی وبه هر موقعیتی که رسیدم ،نباید فراموش کنم ازکجا اومدم وبه خودم غرره نشوم چون کار من نبوده ،خودم به تنهایی کاری ازدستم برنیامده ونمی آید،ودست یک نیروی برتر،عاشق ومهربان در کار است،،،
باید روزانه اقرار به عجز وناتوانیم بکنم
وقلباً بپذیرم خودم به تنهایی هیچ نیرویی در برابربیماری اعتیاد ندارم....
قدم یک::::
سوال 49)))آیاپذیرفته ام که بعدازمدتهای طولانی پرهیز بازهم کنترلی نخواهم داشت؟؟؟
بله پذیرفتم چون بیماری دارم مرموز،،، موزی،،،لاعلاج،،،و وکشنده،،،،
من دوراه بیشترندارم یازندگی به روال برنامه یابرگشت به روزهای بدبختی واشفتگی گذشته،،،
من در هرمقطع پاکی که باشم بازهم نمی توانم کنترلی نسبت به مصرفم داشته باشم،،،
با همه وجودم پذیرفته ام که من تنها با کمک اصول برنامه.،،،.کارکرد قدم ها.،،،،..مشورت با راهنما.،،،و در کنار خداوند ماندن وبا خدا بودن تا حدودی می توانم خودم را در بعضی از زمینه ها کنترل کنم،،،
اما با همه وجودم پذیرا شده ام که حتی اگر سالهای بی نهایت طولانی هم از پاکی من بگذرد واز این برنامه ودستان راهنمایم وآغوش خداوند فاصله بگیرم و جدا بمانم حتما باز هم به سر جای اولم برگشته ومصرف خواهم کرد،،،،ولی می توانم ضعف هایم را به توانایی برسانم وتعادل داشته باشم ،،،مثلا ::::برای لذت های منفی ،،لذت های مثبت را جایگزین کنم.،،،
من بیماری اعتیاد دارم وکنترل باعث می شود بیماریم دوباره عود کند وباعث مصرف شود،،،
امروزباشناختی که باکارکردقدم پیداکردم به این درک رسیدم که هربارخواستم کنترل شده ازنقصی استفاده کنم نقص های دیگرمن فعال شده وباعث می شود ازدرون وبیرون اشفته باشم،،،
چون من معتادهیچ تعادلی ندارم وتمام کارهام ازروی چرخه افراط وتفریط است،،،
بنابراین سعی می کنم گول مقطع پاکیم،،، مدت پرهیزم را نخورم،،، درهرشرایطی که هستم وصل باشم،،، تسلیم اصول باشم،،، ودرانکار بیماریم نباشم تابتوانم فقط برای امروزپاکیم راحفظ کنم...