امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال اول 55 : اكنون كه مجبور نيستم روي اعتيادم سرپوش بگذارم، آيا توجه كردهام كه ديگر

سوال 55))اکنون که مجبورنیستم روی اعتیادم سرپوش بگذارم،آیاتوجه کرده ام که دیگر نیازی ندارم مثل گذشته دروغ بگویم؟؟؟
آیابه خاطراین رهایی  وآزادی سپاسگزارهستم؟؟؟باچه روشهایی دربهبودیم شروع به داشتن صداقت کرده ام؟؟؟

بله

امروزکه اجبار کنار رفته من باید تغییر کنم اول از همه باید صداقت با خود ،،،وخداوند ودیگران را در زندگیم به اجرا بگذارم ،،،رابطه ام باخداوند بیشتر کنم ،،،وشکر گزار خداوند باشم بابت داده هایش ونداده هاایش،،،، من باید در بهبودی بجای خسارت زدن  باید جبران خسارت کنم من قرار به بهودی جسمی روحانی وروانی برسم ،،،،امروز وجدانم بیداراست وباید عوض بشوم نه عوضی بشوم ،،،عشق بلاعوض بدهم که حالم خوب باشد،،،

عمیقآ توجه کرده ام چون در گذشته همه می دانستند و من با دروغهایی که برای انکار اعتیادم می گفتم باعث خجالت و درد هر چه بیستر خود شده بودم این بی نیازی یکی از آرزوهای من شده بود،،،

قسمت دوم سوال::::

به پاس این رهایی با عملکرد خود بله،،،،،
داشته هایم را دوست دارم،،،،.با درمیان گذلشتن این داشته ها از آنها مراقبت می کنم و به خاطر این رهایی از خداوند ممنونم،،،

قسمت سوم سوال :::

صداقت را با خودم شروع می کنم و در مسائل روز مرا به آن ادامه می دهم....

قدم یک

سوال 55))اکنون که مجبورنیستم روی اعتیادم سرپوش بگذارم،آیاتوجه کرده ام که دیگر نیازی ندارم مثل گذشته دروغ بگویم؟؟؟
آیابه خاطراین رهایی  وآزادی سپاسگزارهستم؟؟؟باچه روشهایی دربهبودیم شروع به داشتن صداقت کرده ام؟؟؟

بله
هیچ اجباری ندارم برای دروغ گفتن چون لحظه ای که مواد مصرف نمی کنم نیازی ندارم روی چیزی سرپوش بگذارم و دروغ بگویم درگذشته از حربه دروغ برای پیش بردن اهداف اعتیادم استفاده می کردم ،،،
از موقعی که خودم را شناختم و بیماریم را پذیرفتم سعی کردم که با واقعیتهای بیماری و زندگیم کنار بیایم و دیگرمثل گذشته سرپوش روی انهانگذارم و به کمک خداوند ،،،واصول و شما دوستان مسیرم را خوب طی کنم دیگرسعی کردم در زندگی حداقلش برای خودم صادق باشم و اموراتم راصادقانه و به دور از افکار گذشته پیش ببرم و من هروقت اصل روحانی صداقت رارعایت کردم توانستم برای دیگران هم صادقانه وقت بگذارم و کاری را انجام بدهم وشکرگزاری مهمترین اصل و تشکر و سپاسگزاری من از خداوند و این شکرگزاری در انجمن هم با خدمت کردن و عشق به تازه وارد راانجام دادم،،،
روشن بینی و صداقت زمانی آغاز می شود که بدانم تمام پنهان کاری های گذشته مرا به بن بست وبحران ها کشاند و همه دروغ های که درگذشته به کار می‌بردم برایم مشکل ساز بود  ،،،بعضی مواقع کاری با دروغ پیش می‌بردم ویا از مشکلی می گریختم‌ وفرار می کردم ولی بعد در چاله بزرگتر می افتادم،،،
وقتی صداقت پیدا کنم شانس بیشتری برای رسیدن به آرامش خواهم داشت...
امروز خداوند را برای رهایی از اعتیاد شاکر هستم و لحظه های تلخ گذشته را با زندگی پر انرژی و پر نشاط امروز مقایسه و بررسی می کنم و همین بررسی حاکی از رضایت و سپاسگزاری از خداوند است،،،
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۴ ، ناظر9 ، ناظر20 ، ناظر۳ ، ناظر۳ ، ناظر14 ، حوریا ___Bu ، ناظر2 ، حـمـیـد ، A.Nasihat

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال اول 55 : اكنون كه مجبور نيستم روي اعتيادم سرپوش بگذارم، آيا توجه كردهام كه ديگر - توسط Mohsen49 - ۱۴۰۳/۷/۷، ۱۲:۳۷ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان