امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 8 : آیا اخیرا شخص ، مکان و یا چیزی من را وسوسه کرده است ؟
 من خلا بزرگ روحانی  دارم و به دنبال چیزهای متفاوتی هستم همین مسئله باعث می شود به چیزهای متفاوت گرایش پیداکنم  باعث می شود تعادلم از دست بدهم و از جنبه های متفاوت جسمانی روانی و روحانی و احساسی تحت تاثیر قرار بگیرم این امر ( تحت تاثیر قرار گرفتن بیماری ) بر روی روابط من ( خودم  خدا و دیگران و دنیای دوربرم ) تاثیر منفی می گذارد  با دیگران وارد جنگ می شوم به هر شکلی بدون در نظر گرفتن دیگران می خواهم به گرایشاتم برسم از خدا و اصول روحانی دور می شوم  وارد جنگ و خود ازاری می شوم  ما در این قسمت با بیماری اعتیاد اشنا می شویم یعنی چیزی که تا اخر عمر با ما است و باید بدانیم هر روز  شکل و فرم خاص و متفاوت ظاهر می شود و معمولا از طریق وسوسه و اجبار  عادات خودمحورانه و نواقص اخلاقی در زندگی من و اطرافیانم تاثیر می گدارد  من با کارکردن این سوالها   فقط با اگاهی از این بیماری و کار کرد این قدم ها می توانم خودم و بیماریم را بشناسم و بدانم وقتی از روی بیماریم عمل می کنم بر تمام قسمت های زندگیم وشخصیت خودم  جسمانی روانی و روحانی و احساسیم تاثیر می گذارد و حال خوبی تجربه نمیکنم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر2 ، ناظر۳ ، ناظر9 ، حـمـیـد ، A.Nasihat ، ناظر۱۶ ، ناظر14 ، ناظر۴

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 8 : آیا اخیرا شخص ، مکان و یا چیزی من را وسوسه کرده است ؟ - توسط حوریا ___Bu - ۱۴۰۳/۷/۱۰، ۰۹:۵۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان