امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 12: به چه صورت اعتیاد خود را با اعتیاد دیگران مقایسه کرده ام؟ آیا اعتیاد من بدون
اعتیاد من با اعتیاد دیگران دقیقا یکیست امروز ازمن تو یه نقطه فعاله فردا یه چیزی دیگه فعاله کم زیادش بستگی به خودم داره که چقدر بهابدمش، مثلا من خدمتگزار هستم یکی از روی آگاهی کمک میکنه؟ یکی از روی نااگاهی خسارت میزنه.؟ فرق بینه من وکسی که نااگاه پو چیه.؟ من آگاه سازی میکنم طرف مقاومت میکنه من از روی آگاهی واشنای با خدومت کنار امدم واز هم بخوبی جدا شدیم رفتیم. ولی بیماری من بعد فعال شده ودار توسرم مثل طناب بازی بالا پایین میکنه ومنم خودخوری میکنم دلیل ایگونه آشفتگی که دارم یک عدم پذیرش دوم ترافیک فکری، سطح هشیاری عاطفی پاین وخلع عواطف باعث تخریب وخود آزاری شد که این سوال در مورد بهبودی امروز من وبیماری اعتیاد من (تراز امروز) آیا با تمام گسترده گی بیماری اعتیاد بخشی از درون خودم را پذیرفته ام،؟ آیا اعتیاد دیگران را با خودم مقایسه میکنم؟ آیا امروز دست از توجیح وبهانه اوردن برداشته ام؟ آیا آیا فرست اشتباه به خودم ودیگران دادام یا هنوزم به دنبال دلیل موخ ولی غیر واقعی میگردم بخشی از انکار واقعیت درونم با این سوال امروز خودم بپذیرم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، حـمـیـد ، ناظر۱۶ ، ناظر20 ، ناظر۳

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 12: به چه صورت اعتیاد خود را با اعتیاد دیگران مقایسه کرده ام؟ آیا اعتیاد من بدون - توسط akbar21 - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰، ۰۳:۵۷ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان