امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 17 : چه شرایطی باعث شد تا رسما قدم یک را کار کنم ؟
چه شرایطی باعث شد که قدم کارکنم؟ باورود به اولین جلسه که نفر دم در من بقل کرد گفت خوش اومدی خستگی وبار سنگین که احساس میکردم از روی تنم برداشت تابتونم درست گوش کنم تابفهمم شب اول با مشارکت های دوستان تو احساس تفاوت رفتم که من نه با پدرم مشکل دارم نه با برادرانم چرا من بیام اینجا؟ دوستی که به من پیشنهاد داد ومن امدم گفت اینها راهنما دارند وراهنمای اینها پیشنهاد داده که توگروه مشارکت کنم تا رهابشم، من آگاه نبودم وقبول کردم شب بعد رفتم ودیگه علاقه پیداکردم وادامه دادم راهنما گرفتم من فکرکردم که فقط باموادمخدر مشکل دارم ودیگه هیچ مشکلی ندارم بعد از ششم ماه متوجه شدم که یکی از مشکلات من درست شد ومشکلات دیگه باقی مانده مثل: زود رنجی، خشم، عصبانیت، پرخاشگری، تنبلی، شوخی های افراطی، لذت طلبی، ناصادقی و..... من تونستم نواقص شخصیت درونم را بشناسم امروز باکارکرد قدم میتونم در کنار نواقص وفضیلت های جدید رو بشناسم؟ فضیلت داشتم ولی سرجای خودش نبود جابجا عمل میکردم، عشق بود ولی خود خاهی پست این عشق بود، فروتنی بود ولی ترس بود؟ اشتباه کاری هایم قابل درک وفهم نبود وهمیشه برخلاف ارزش های شخصیت خودم وجامع حرکت کردم قدم ها باعث یک ثبات شخصیتی برای خودم بسازم تا در شرایط جوامع ای که زندگی میکنم درست سالم زندگی کنم هرچند که بیماری اعتیاد هم خودش نشون میده خوب که باکارکرد قدم ها هم بیماری اعتیاد درونم را شناختم وهم فضیلت های خوب خودم امروز خیلی خوشحالم که عضو انجمن شدم ودارم راه درست یاد میگیرم سپاسگزارم تشکر میکنم ممنونم از کسانی که مسئول بهبودی شخصی خوشون هستند تا منم یادبگیرم خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت بابت لحظه لحظه درک وفهمی که دادی خدایاشکرت بابت لحظه لحظه پاکی وبهبودی
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۱۶ ، ناظر9 ، ناظر۴

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 17 : چه شرایطی باعث شد تا رسما قدم یک را کار کنم ؟ - توسط akbar21 - ۱۴۰۴/۱/۱۵، ۰۸:۰۲ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان