امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 44: آيا شرايطي وجود دارد كه فكر كنم نميتوانم در حاليكه پاك هستم با آن روبرو شوم
من تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم مصرف کنم.

تجربه هایی که یاد گرفته و به دست آوردم این است که: پروردگار قبل از مصیبت اول توانش را می‌دهد و بعد پذیرش‌اش را و بعد انجام میشه و تمام.

هیچ خطر یا اتفاق ناگوار و مصیبت و غیره دلیل بر مصرف نمی‌شود .

با ابزار و درکی که از کارکرد قدم به دست آورده‌ام و اصولی که یاد گرفته‌ام،و در وجودم روحم جسم و روانم ادغام شده است و خواست پروردگار در وجودم سیلان داره ،خودش در زندگی حضور دارد و باعث به وجود آمدن آرامش درونی شده است.

حقیقت این است که واقعیت را قبول کنم و با واقعیت کنار بیایم و آن را قبول کنم حتی مرگ عزیزان یا ورشکستگی یا شکست عشقی مثلاً برای من هیچ دردی بدتر از درد خیانت نیست ولی باید در برابر همچین اتفاق هایی راهکار مورد نظر را پیدا کرده و به صورت اصولی پیش بروم.

درد هر چقدر دردناک باشد همان قدر دردناک است ولی مصرف هم درد دیگر است که اضافه می شود و بدتر هم می کند .

پیام: خداوند هیچ مشکل و مصیبتی را به بنده اش وارد نمی‌کند مگر ابتدا قدرت و ضعف و توانش را جوری بهت بده که انگار مگس روی دوشت نشسته باشد و بعد صلاح دید پیاده می‌شود. این تجربه‌ی یکی از یاران بهبودی بود که من از مشارکت‌هایش شنیده بودم.
پاسخ
 سپاس شده توسط حـمـیـد ، Essi.toobchi ، ناظر9 ، hesam.jv60 ، mehdi9666 ، ناظر10 ، ناظر14 ، ناظر۸ ، حوریا ___Bu ، Reza.z1362

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 44: آيا شرايطي وجود دارد كه فكر كنم نميتوانم در حاليكه پاك هستم با آن روبرو شوم - توسط b.d - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷، ۰۹:۵۴ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان